Blommor för alla tillfällen

Behöver du blommor till fest, bröllop, begravning eller företagsevent så ordnar jag det. Jag skapar personliga dekorationer och avsked med närodlade blommor arrangerade med miljövänliga tekniker. Vad är viktigt för just dig? Kanske ett helt komposterbart arrangemang med blommor från den avlidnes egen trädgård till begravningen? Jag hjälper dig.

Beställ blommor för speciella tillfällen 

Är det viktigt för dig med personliga, miljövänliga arrangemang för livets alla tillfällen? Jag skapar utifrån blommor i säsong vilket ger ett naturligt, vackert intryck.

Skräddarsydda lösningar för bröllop, begravning och fest. Jag skapar med närodlat material, odlat med omsorg och med hänsyn till årstidernas växlingar. Jag erbjuder allt ifrån handbunda brudbuketter med säsongens vackraste blommor till girlanger för fest och arrangemang eller kransar för begravning. Hör av dig med dina önskemål.

Hör av dig så

Hjälper jag dig med en skräddarsydd lösning

För just dig, efter dina önskemål & behov.

Hur fungerar det?

Hör av dig via telefon eller kontaktformuläret så pratar vi färg och form, och framförallt vad som är viktigt för dig. Jag kan även komma med förslag och hjälpa dig om du är osäker.