Buketter av utvalda blommor i säsong

Behöver du en bukett till middagsbjudningen, födelsedagskalaset, bröllopet eller bara att njuta av hemma? Jag skapar vackra buketter till alla tillfällen helt efter dina önskemål.

Färdiga buketter

Njut av närodlade blommor och känn att du gör en bra insats för miljön och gynnar våra pollinerande insekter. Genom att handla lokalodlat bidrar du också till en levande landsbygd.

Hos mig kan du köpa vackra buketter av egenodlade blommor. Buketterna är bundna av säsongens finaste snittblommor, det är allt från knarrande tulpaner och ljuvliga ranunkler, till magnifika dahlior och bedårande pioner. Till hösten och vintern erbjuder jag torkade buketter, pumpor och kransar.

Blomsterprenumeration

Ge dig själv eller någon du tycker om en fantastisk present.

Hos mig kan du beställa en blomsterprenumeration. Du får då hämta en ny bukett varje fredag vid min odling hemma i Häradsbygden, och jag lovar dig en extra lyxig bukett

Prenumerationen kostar 895 kr och varje bukett har ett värde av minst 250 kr

Beställ din prenumeration via kontaktformuläret eller via mail.

Nytt för säsongen 2024 är

Blomsterboden vid vägen

Den kommer öppna i samband med tulpanpremiären i maj. Där kan du när det passar dig välja ut den bukett du vill ha och swisha betalningen.

Hur fungerar det?

Färdiga buketter kommer att finnas i Blomsterboden vid vägen, boden fylls på inför varje helg(torsdag-lördag) under blomstersäsongen(som hos mig startar i maj). Har jag överskott av blommor kan det finnas buketter andra dagar också, hör av dig med din förfrågan.

Har du en speciell önskan om till exempel storlek eller färg på din bukett är du välkommen att höra av dig för beställning.