Om mig

Min vision är att erbjuda Dalarnas befolkning och besökare närodlade och hållbart odlade blommor.

Hej, jag heter Johanna.

Jag bor på en gård i Häradsbygden med min man, mina barn, en hund och ett gäng hönor. Jag är en utbildad florist och sjukgymnast som vet hur viktiga växter och skapande är för vårt välbefinnande. 

Hos mig kan du som vill ha närodlade blommor plocka din egen bukett, beställa buketter och blomsterarrangemang samt skapa med växter tillsammans med andra på workshops.

Jag har en spade i ena handen och champangeglas i andra

Älskar att gräva och odla, men också att klä upp mig och gå på tillställningar. Jag är en bokmal som har svårt att slita sig när jag kommit in i en bra bok. Min ständiga följeslagare och bästa vän är en svart mellanpudel. Jag är ganska slarvig, men behöver ordning och reda för att vara lugn. Är en lyssnare mer än en pratare.

Företaget

Min vision är att erbjuda Dalarnas befolkning och besökare närodlade och hållbart odlade blommor i en genuin gårdsmiljö. Hos mig får du möjlighet att uppleva blomsterodlingen, plocka dina utvalda blommor själv och vara med på utvecklande workshops.

För mig är natur och odlande starkt sammankopplat med välbefinnande. Jag är sjukgymnasten som utbildade sig till florist och började odla snittblommor. Jag vill att alla som gillar blommor ska kunna unna sig hållbart odlade blommor i en härlig omgivning. Vackra blommor som inte besprutats eller transporterats långväga.